széchenyi
széchenyi
cellulóz szigetelés

Cellulóz szigetelés

Cellulóz szigetelés

A cellulóz hőszigetelés a legjobb választás ha teljes védelemre vágyik a hideg és meleg időjárás hatásaival szemben.
Bővebben
cellulóz légtömörség mérés

Légtömörség mérés

Légtömörség mérés

A légtömörség-mérés lényege tömören összefoglalva annyi, hogy megtudhatjuk, mennyire huzatos a ház.
Bővebben
páramentesítés

Páratechnika

Páratechnika

A páratechnika lényege, hogy engedi a falakat „lélegezni”, vagyis nem akadályozza a páravándorlást.
Bővebben
cellulóz befújás falba

Befújógépek

Befújógépek

A fújható szigetelés az erre tervezett speciális gépekkel és a szakértők közreműködésével rövidesen elkészül és csak a szükséges mértékben jár felfordulással.
Bővebben
Referenciák

Referenciák

Az elôzô házunknál üveggyapot szigetelés volt a tetôsíkban. Összehasonlíthatatlanul jobb az Isocell szigetelés! Mindkét épület tetôtér beépítéses volt. A gyapot nagy szél esetén hangos volt, plusz érezhetô volt, ahogy helyenként “behúz” a szél. Az Isocell télen-nyáron nagyon jól mûködik. 2 teljes év után elmondhatom, hogy hô és hangszigetelésben is hozza az elvárásainkat, sokkal nagyobb a minôségbeli különbség, mint az árkülönbözet. Nagyon örülök, hogy ezt a szigetelést választottuk!!! Csak ajánlani tudom… 😊👍

Csonka Tamás.

Az interneten keresgélve találtam rá a Forelock Bt-re. A weboldalon keresztül írtam nekik, szinte egyből válaszoltak és pár nap múlva már a helyszínen találkoztam Reiner Róbert ügyvezetővel aki pontosan felmérte a tetőszerkezetet és elmagyarázta az Isocell hőszigetelő anyag beépítésének folyamatát majd felhívta a figyelmemet a légzárás fontosságára.
Másnap megkaptam az árajánlatot  amit el is fogadtam.
Semmiben sem csalódtam a megbeszélt időpontban jöttek mindent az előre megbeszéltek szerint végeztek és pár nap múlva el is készült a tetőm Isocell hőszigetelése.
Mindenkinek csak ajánlani tudom a céget.

Jámbor Norbert  generál kivitelező.

Házaink építése során a minőséget mindig szem előtt tartva próbáljuk a legmodernebb és leg hatékonyabb termékeket használni. A kezdetektől a Forelock Bt. végzi a tetőterek és födémek hőszigetelési munkáit.
Kevés céget láttam szakmai pályafutásom során akik ennyire precízen végzik a belső oldali légzáró párafékező réteg felrakását ami nagyban hozzájárul a hőszigetelés hatékony működéséhez. Mivel a felhasznált anyagok mind Isocell termékek így ha lenne garanciális probléma ami eddig még soha nem volt akkor azt csak egy cég felé kell jeleznem.
Számomra a Forelock Bt. a minőség garanciája.

Bodnár Martin.

Több ismerősömnél is láttam már a Forelock Bt. munkáit így nem volt kérdés számomra ha arra kerül a sor az én házam födém szigetelését is velük fogom készíttetni. A 100 m2 felület 30 cm vastagságban pár óra alatt elkészült és már aznap este érezni lehetett a különbséget. A gázkazán a szigetelés előtt naponta több alkalommal is bekapcsolt. 
Amióta a Isocell hőszigetelés van a padláson már csak nagy ritkán hallom a kazánt bekapcsolni,nem számítottam ekkora különbségre.
Köszönöm a szakszerű és gyors munkát.

Buzás Krisztián.

Cégem száraz építéssel foglalkozik és olykor a  a tetőterek és födémek hőszigetelését is el szoktuk vállalni. Számomra nagyon fontos a jó minőség.
Évekig szálas anyagokkal dolgoztunk. Tavaly viszont találkoztam a cellulóz hőszigeteléssel és már az első alkalommal meggyőzött. Rengeteg időt és pénzt tudunk megspórolni a megrendelőinknek. Nem kell felhordani a padlásra a szigetelőanyagot nem kell vágni ,nincs hulladék, a gépi beépítésnek köszönhetően hőhídmentesen lehet dolgozni.
A Forelock bt. tulajdonosa mindenben maximálisan segíti partnereit és hasznos tanácsokkal látott el a kezdetekkor.

Ódor Gábor.

Sajnos a kivitelező slendrián munkája miatt a könnyűszerkezetes házam falán átfújt a szél.
Próbáltam egy nagy szakmai múlttal rendelkező céget keresni.  A Forelock bt. szakemberei kiszedték  a régi hőszigetelést belső oldalon egy egybefüggő párazáró légzáró réteget alakitottak ki majd a külső oldalon egy légzáró fólia került fel. A kettő közé pedig Isocell cellulóz hőszigetelő anyagot fújtak be. Azóta teljesen megszűnt a huzat és a fűtési költség is sokkal alacsonyabb lett.
Köszönöm a szakszerű és pontos munkát.