széchenyi
széchenyi
cellulóz szigetelés

Cellulóz szigetelés

Cellulóz szigetelés

A cellulóz hőszigetelés a legjobb választás ha teljes védelemre vágyik a hideg és meleg időjárás hatásaival szemben.
Bővebben
cellulóz légtömörség mérés

Légtömörség mérés

Légtömörség mérés

A légtömörség-mérés lényege tömören összefoglalva annyi, hogy megtudhatjuk, mennyire huzatos a ház.
Bővebben
páramentesítés

Páratechnika

Páratechnika

A páratechnika lényege, hogy engedi a falakat „lélegezni”, vagyis nem akadályozza a páravándorlást.
Bővebben
cellulóz befújás falba

Befújógépek

Befújógépek

A fújható szigetelés az erre tervezett speciális gépekkel és a szakértők közreműködésével rövidesen elkészül és csak a szükséges mértékben jár felfordulással.
Bővebben

Otthon felújítás támogatás - 2024

Miért válasszon minket?

Cégünk már több mint 20 éve foglalkozik épületek hőszigetelésével, és ez idő alatt több ezer házat készítettünk el.

Ügyfeleink elégedettségének köszönhetően a megrendeléseink egy része még a mai napig is volt megrendelőink ajánlásai alapján érkezik.

Az évek során rengeteg különböző céggel dolgoztunk együtt és közösen jutottunk arra az elhatározásra, hogy az otthonfelújítási porgramm keretein belül komplett szolgáltatások együttes lehetőségét szeretnénk nyújtani a jövőbeni ügyfeleink számára.

Nálunk mindent egy helyen megtalál!

Segítségére leszünk a kezdeti energetikai számítástoktól  a hitelügyintézésen, pályázatíráson és hőszigetelési munkálatokon keresztül egészen az ablakcseréig és a fűtéskorszerűsítésig.

Csapatunk mindent egy kézben tart, így átláthatóbbak és gyorsabbak lesznek majd az egyes munkafolyamatok.

Természetesen, ha csak egy szakmára van szüksége az sem akadály abban is a segítségére leszünk!

Energetikai számítások.

A pályázat elsőszámú feltétele az energetikai számítás.
Fontos, hogy ennek nagyon precíznek és pontosnak kell lennie, mert a hitelügyintézésnél ezt nagyon szigorúan veszik. Azonban csapatunk ennek a terhét is leveszi majd az Ön válláról!

Pályázat beadása és hitelügyintézés

Ezt a két különböző folyamatot nálunk egy egycsapásra elintézheti!

Pályázatírónk a folyamat két pontján is segítségére lesz majd, hiszen egyben hitelügyintézéssel is foglalkozik. Ennek köszönhetően pontosan tisztában van azoknak buktatóival. Jelenleg is azokkal a pénzintézetekkel dolgozik együtt, amelyek a pályázat hitelrészét fogják majd folyósítani, így elsőkézből informálódik a pályázatírással, és a hitelügyintézéssel kapcsolatban.

Pályázat beadása és hitelügyintézés

Pályázatírónk egyben hitelügyintézéssel is foglalkozik, így pontosan tisztában van annak buktatóival. Jelenleg is azokkal a pénzintézetekkel dolgozik együtt, amelyek majd a pályázat hitelrészét fogják folyósítani.

Ne pazarolja el a drága energiát!

Zárófödém hőszigetelése

A zárófödém hőszigetelése a padlástér vízszintes felületének hőszigetelését jelenti. A padláson és a tetőn keresztül távozó hőveszteség mértéke elérheti akár a 15-30%-ot is. Szakértői becslések alapján ennek a felületnek a gondos és körültekintő szigetelésével jelentős energiamegtakarítást tudunk elérni.

Az általunk használt szigetelőanyagok térkitöltőek és ülepedés biztosak, hosszú évtizedeken át hatékonyan tudják ellátni funkciójukat. Nem utolsó sorban pedig igen hatékony hangszigetelő tulajdonsággal is rendelkeznek.

Homlokzati hőszigetelés

A homlokzati hőszigetelés során házunk külső falainak szigetelése, speciális hőszigetelő anyaggal történik. Energetikai becslések alapján a homlokzaton (falakon) keresztüli energiaveszteség nagyságrendileg 25-35%. Egy jól kivitelezett homlokzati szigeteléssel ezt a hőveszteséget minimalizálni tudjuk.

A szükséges vastagságot az energetikai számítások alapján az épületre szabva lehet megállapítani, így nem kell felesleges plusz költségekkel számolni.

Ablakcsere

Az épületek ablakai folyamatos környezeti terhelésnek vannak kitéve. A napsütés, a csapadékos időjárás, az erős szél és a szélsőséges hőmérsékleti viszonyok károsíthatják azok állapotát.  Az évtizedek során hatékonyságuk romlik, zaj- és hőszigetelő képességük csökken. Amennyiben szükséges, az ablakcsere is nagymértékben hozzá tud járulni az energiamegtakarításhoz.

Szakembereink régi ablakait kibontják és elszállítják, a helyükre pedig modern, esztétikus új ablakokat építenek be igényei szerint párkánnyal, redőnnyel, rovarhálóval.

Fűtés korszerűsítése

Azok a berendezések, amelyek évtizedeken keresztül jól működtek mára már elavultak és alacsony hatékonysággal működnek, nagy energiafelhasználás mellett. Akár már egy kazáncserével is 20-30% energiamegtakarítás érhető el ingatlanunkban.

Összegzés

Mi tudjuk milyen nehéz jó szakembert találni!

A pályázat elindulás után a jó szakemberek hamar le lesznek kötve így érdemes időben, akár már most tájékozódnia, hogy otthona felújítása a legmegfelelőbb szakemberek kezébe kerüljön.

Kérjen tőlünk kötelezettségmentes ajánlatot most és rövid időn belül a lakóhelyéhez legközelebbi kollégánk keresni fogja Önt.

Visszahívást és ajánlatot kérek!

Adatai megadásával lehetővé teszi számunkra, hogy munkatársunk felvegye Önnel a kapcsolatot telefonon, és pontosan felmérhessük igényeit.

Előzetes igényfelmérés

Kérjük jelölje meg, melyik szolgáltatásunk iránt érdeklődik.