széchenyi
széchenyi
cellulóz szigetelés

Cellulóz szigetelés

Cellulóz szigetelés

A cellulóz hőszigetelés a legjobb választás ha teljes védelemre vágyik a hideg és meleg időjárás hatásaival szemben.
Bővebben
cellulóz légtömörség mérés

Légtömörség mérés

Légtömörség mérés

A légtömörség-mérés lényege tömören összefoglalva annyi, hogy megtudhatjuk, mennyire huzatos a ház.
Bővebben
páramentesítés

Páratechnika

Páratechnika

A páratechnika lényege, hogy engedi a falakat „lélegezni”, vagyis nem akadályozza a páravándorlást.
Bővebben
cellulóz befújás falba

Befújógépek

Befújógépek

A fújható szigetelés az erre tervezett speciális gépekkel és a szakértők közreműködésével rövidesen elkészül és csak a szükséges mértékben jár felfordulással.
Bővebben
Befújógépek

Befújógépek

A fújható szigetelés hatékonysága gyorsan megmutatkozik!

A fújható szigetelés hatékonysága gyorsan megmutatkozik!

A rossz szigetelésnek megvannak a maga egyértelmű jelei. Abban az épületben, ahol nem teljesít megfelelően a szigetelés, a levegő egy órán belül többször is kicserélődik. A cserélődő levegő  miatt jóval több energiát kell ahhoz elhasználni, hogy kellően meleg vagy hűvös maradjon a szobákban.
Egy hőszigetelő rendszernek sok szempontból megfelelőnek kell lennie. A fújható szigetelés olyan hőszigetelő rendszert hoz létre, ami egyszerre vesz részt a párazárásban, vízzárásban, hőszigetel, kitölti a réseket és nincs hiba a folytonosságával sem.
fújható szigetelés az erre tervezett speciális gépekkel és a szakértők közreműködésével rövidesen elkészül és csak a szükséges mértékben jár felfordulással. Hamarosan megtérül az ára és a megrendelő megtapasztalja a fújható szigetelés hatékonyságának nagyszerűségét.
Keresse fel bizalommal a cégünket, amennyiben a fújható szigetelést választja és szeretné minőségi módon kiviteleztetni a hőszigetelést! A honlapunkon szereplő elérhetőségeink egyikén kérjen árajánlatot kollégáinktól!