széchenyi
széchenyi
fújt szigetelés

Természetes, résmentes és időtálló megoldás: fújt szigetelés

Tetőtér beépítésére kerül sor? Építkezik vagy felújítja a házát? Minden szempontból a legjobb, energiatakarékos megoldás a fújt szigetelés, amit precízen elvégzünk.

A régi és az új ingatlanok esetében egyaránt lényeges a szigetelés, szükség esetén ennek pótlása. Nem csak a magas energiaárak miatt válhatnak kellemetlenné a mindennapok, hanem a felesleges fűtés, hűtés miatt is. Ha nem jól szigetelt az épület, akkor hamar kárba veszhet a kifizetett összeg.

Bármikor tehet az energiahatékony fenntartás érdekében, hiszen Önnek is lehetősége van a fújt szigetelésre. Természetes anyaggal dolgozunk, ami nem káros az egészségre. A cellulóz felhasználása során gyors munkavégzésre van lehetőség, és alaktartó, tartós, nem zsugorodó, tömörödő megoldásra számíthat.

Ezzel a nagyszerű termékkel garantálhatja az optimális klímát a lakótérben. Télen könnyen bent tarthatja a meleget, nyáron pedig nem okozhat gondot a kellemes hőmérséklet folyamatos biztosítása.

A fújt szigetelés során a legkisebb résekbe, a nehezen hozzáférhető helyekre is bejuttatható a szigetelőanyag. Ennek köszönhetően résmentes, precíz szigetelésre kerülhet sor. Más technikákhoz képest sokkal jobb eredményre juthat, ráadásul nem kell erre sok időt fordítani. 

Milyen előnyökkel jár mindezeken kívül a fújt szigetelés?

  • Környezetbarát módszer.
  • Nem jön létre penészesedés, nem áll meg a nedvesség.
  • Jól átereszti a párát.
  • Hő- és hangszigetelésnek egyaránt kiváló.
  • Sokkal jobb lesz az épület hőtartása.

Éljen az általunk nyújtott lehetőséggel, és spóroljon sokat hosszú éveken keresztül! Gondoskodjon egyszerűen az ingatlan költséghatékony fenntartásáról, és a komfortos környezetről! Nagy tapasztalattal vállaljuk a fújt szigetelés elvégzését. Korszerű felszereléssel, precízen, a lehető legrövidebb idő alatt látjuk el a teendőket. 

Megéri a fújt szigetelés árát megfizetni, hiszen hamar megtérül a befektetés, és elégedett lehet egész évben. Keressen bennünket bizalommal, kérje a helyszíni felmérést, és bízza ránk a hatékony, résmentes szigetelést!