széchenyi
széchenyi
cellulóz szigetelés, cellulóz szigetelés ár

A cellulóz szigeteléssel a védelemre sincs gondja

A cellulóz szigetelés a melegtől véd, a hidegtől óv és még a biztonságon sem kell spórolni vele. A természetes anyag védelmet is képes nyújtani.

A cellulóz a természetből származó alapanyag, amiből a korszerű hőszigetelő rendszerek is készülnek. Azt már jól tudjuk, hogy egy ingatlan nem is kívánhatna jobbat a cellulóz hőszigetelésnél, ha a hőingadozás kivédéséről és az ideális klíma megtartásáról van szó. Ezen túl is vannak elvárások, amiket egy hőszigetelő anyaggal szemben támaszt a szakma és persze az ügyfelek. Azt teljes bizonyossággal ki tudjuk jelenteni, hogy a cellulóz hőszigetelés maradéktalanul tudja teljesíteni az összes követelményt.

A hideg, a meleg és a károk ellen is véd

Egy ingatlant úgy terveznek meg, hogy a környezeti hatásokkal vagy a váratlan vészhelyzetekkel szemben amennyire csak lehet, ellenálló legyen. Minél tovább kitartanak a falak és az épületet alkotó építőanyagok, az ingatlan annál biztonságosabb. Képes erre a cellulóz is? Igen, képes, hiszen anyagának és a gyártási technológiának köszönhetően is sokoldalú.

Az egyik kritérium, ami egy építőanyaggal szemben fennáll, akár azonnal, akár utólag használták fel, az a tűzvédelem. A cellulózt számos vizsgálaton tesztelték, aminek eredményeként az EMI is minősítéssel látta el és úgy találta, hogy építőipari alkalmazásra tökéletesen alkalmas.

A cellulóz kontrolláltan ég, a lángok nem kímélik, de azok hatására csupán megszenesedik, nem engedi tovább a tüzet, 90 percen át óvja a falakat. Az éghető építőanyagok tűzállóságát osztályozó besorolásban a legmagasabb kategóriában található.

A cellulóz szigetelés árát tekintve nem tartozik a legolcsóbb rendszerek közé, de ezzel együtt a magas színvonalat is megingathatatlanul képviseli. Adja meg az ingatlanának azt, amire szüksége van az egész éves védelemhez! A fújható hőszigetelés minden egyéb módszernél gyorsabban és  a környezettel szemben kímélő módon készül el. Érdemes tőlünk minél előbb ajánlatot kérni, ha a közel jövőben hőszigeteltetni szeretne! Ezt megteheti a weboldalon szereplő elérhetőségek bármelyikén!