széchenyi
széchenyi
fújható szigetelés, cellulóz hőszigetelés, cellulóz szigetelés

Cellulóz hőszigeteléssel a nyaraló még komfortosabb lesz

A nyaralók magas komfortfokozata egyre fontosabbá válik. A hőszigetelt nyaraló már nem jelent luxust.

A cellulóz hőszigeteléssel ki lehet pótolni az ingatlan, hőszigeteléssel kapcsolatos hiányosságait.

A nyaralót egész évben ki tudja használni

Egy nyaralót birtokolni ma már mást jelent, mint korábban. Egy ilyen ingatlan használata már nem csak a nyári hétvégékre korlátozódik. A tulajdonosok egyre több időt szeretnek távol tölteni a zsúfolt városoktól és a pihenésnek, kikapcsolódásnak szentelni a szabadidejüket. Arról sem szabad elfeledkezni, hogy a home office térhódításával a munka helyszínének kiválasztása is rugalmasabbá vált. Sokan dolgoznak otthonról, de kávézókban is feltűnnek laptopról dolgozó emberek. Ugyanígy egy nyugodt környezetben található hétvégi ház is ideális terep a munkára.

A nyaraló tulajdonosok szívesen veszik birtokba az ingatlanjukat az év bármelyik hónapjában, amikor van lehetőségük elutazni otthonról. Egy ilyen ingatlan felújítása tehát hosszú távon is megéri. A nem használt nyaralókat sokan kiadják, ezzel pedig passzív jövedelmet szereznek. A szálláskiadás virágzik, különösen keresettek a megfizethetőbb, családias hangulatú ingatlanok.

Korszerűsítés, egy jó befektetés

A hőszigetelt ingatlan egész évben komfortos, fűthető, hűthető. A jelenlegi energiaárak is korszerűsítés felé terelik a tulajdonosokat. A fújható szigetelés gyorsan kivitelezhető, korrekt áron megrendelhető hőszigetelést jelent. A szigetelés utólag is elvégezhető, a hatékonysága pedig önmagáért beszél. A cellulóz megannyi jó tulajdonságát a hétvégi házban tartózkodva is élvezheti a nyaraló tulajdonosa. 

A cellulóz szigetelés nagyszerű tulajdonságait minden típusú és használatú ingatlanhoz ki lehet használni. Ne feledkezzen meg a nyaralóról sem, ha még nincs szigetelve, itt az idő, hogy megrendelje az új hőszigetelő rendszer telepítését! A mi cégünkhöz forduljon, amennyiben fontos Önnek a megtérülő befektetés és a színvonalas kivitelezés! Az Önnek szóló ajánlatunkat kérje a kollégánktól a weboldalunkon közzétett elérhetőségeink egyikén!