széchenyi
széchenyi
Fújható tetőszigetelés

Fújható tetőszigetelés: készüljön fel időben a nyárra!

A fújható tetőszigetelés nem csak télen hasznos, de nyáron is segít az otthona kellemes hőmérsékletének megőrzésében!

Ugyan időnként még mínuszokat jeleznek a hőmérők, ám már látható közelségben a tavasz, majd rövid időn belül beköszönt a kánikula is. Érdemes időben elkezdeni a felkészülést a hőmérséklet drasztikus emelkedésére – bár ez gyakorlatilag minden esetben igaz -, és megoldani az otthonunk hőszigetelését, méghozzá a lehető leghatékonyabb módon.

Az energiatakarékosság ugyanis minden évszakban fontos, és tévhit, hogy a fűtés jóval drágább, mint a légkondicionálás. Ha a berendezésnek folyamatosan mennie kell, az csak a legmodernebb készülékek esetében jelent megtakarítást a gázzal szemben, és persze a hatósági ár is beleszólhat a képletbe, ám szigetelés nélkül biztosak lehetünk benne, hogy olyan energiaszámlákat kapunk majd kézhez, amelyek láttán elgondolkodunk majd: vajon nem lehetne-e csökkenteni őket.

A leghatékonyabb szigetelési mód

A fújható tetőszigetelés segítségével könnyedén, de ami még fontosabb, hatékonyan szigetelhető a födém, illetve a tetőszerkezet, és hatékonyság alatt ez esetben nem csak az értendő, hogy gyorsan elvégezhető a munka, hiszen a későbbiekben az energiatakarékosság is sosem látott szinteket érhet el általa, ami jelentős megtakarításokat is realizálhat.

A fújható tetőszigetelés az egyik leghatékonyabb eszköz a hő bent-, illetve kint tartására, amivel drasztikusan, akár 40%-kal is csökkenthetőek a fűtési és hűtési költségek. Az ára kedvező, ráadásul az előbbiek miatt viszonylag gyorsan, néhány év alatt meg is térül, tehát, ha eddig nem végeztette el otthona hőszigeteltetését, érdemes Önnek is ezt választania, és tapasztalt cégünket felkérnie a kivitelezésre!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és bővebb információra lenne szüksége a fújható tetőszigeteléssel kapcsolatban, illetve, ha szeretne megbízni bennünket otthona szigetelésének kialakításával, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot!