széchenyi
széchenyi
tetőtéri hőszigetelés

Tetőtéri hőszigetelés gazdaságosan, cellulóz szigeteléssel!

A tetőtéri hőszigetelés ugyanolyan fontos a hőveszteség minimalizálása szempontjából, mint a falak szigetelése, hiszen a födémen át távozik a legnagyobb hőmennyiség!

Hiába a falak hatékony szigetelése, mégis hideg van a házban? Ennek oka valószínűleg a tetőtéri hőszigetelés elhasználtsága, vagy épp hiánya. A legtöbb hő ugyanis a födémen keresztül távozik az ingatlanból, ezt pedig kizárólag hatékony tetőtéri hőszigeteléssel lehet megakadályozni.

Ha a tetőtéri hőszigetelést gazdaságosan szeretné megoldani az otthonában, akkor a következő lépéseket érdemes betartani:

1. Ellenőrizni kell az épület hőveszteségét, ugyanis a hőszigetelés hatékonysága alapvetően függ a ház hőveszteségétől, ha pedig tudjuk, hogy hol és mennyire szivárog a hő a házból, akkor célzottabban lehet szigetelni.

2. Meg kell vizsgálni a ház építészeti jellemzőit, így például a falvastagságot, a tetőformát, az ablakok méretét és helyét, mivel ezek is befolyásolják a hőveszteséget.

3. Az anyagi lehetőségek is fontosak, hiszen a hőszigeteléshez számos anyag áll rendelkezésre, és, míg egyes anyagok drágák, mások kedvezőbb áron hozzáférhetőek. A beruházás elsőre talán költségesnek tűnhet, de hosszú távon megtérülhet, különösen a mostani, magas energiaköltségek mellett.

4. Érdemes tanácsot kérni egy szakembertől, aki ismeri az épület jellemzőit és az anyagi lehetőségeket, és segíthet megtalálni a legjobb megoldást.

A befújható, cellulóz szigetelés a ház minden egyes részén alkalmazható, így tökéletes megoldást nyújt tetőtéri hőszigetelésként is. Cégünk az Ön kívánságának megfelelően elvégzi az épület légtömörség-mérését, megállapítjuk a hőhidak helyzetét, majd megoldjuk a problémákat. A tetőtér hőszigetelését nyugodtan ránk bízhatja, és mindezt azzal a tudattal: a tetőtér szigetelésének költsége nem csak alacsony lesz, de hamar meg is térül majd. Válassza Ön is cégünket és a cellulóz szigetelést; garantáljuk, hogy nem fogja megbánni a döntését!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és bővebb információra lenne szüksége a tetőtér hőszigetelésével és a cellulóz szigeteléssel kapcsolatban, illetve, ha szeretne megbízást adni cégünknek, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!