széchenyi
széchenyi
fújható szigetelés

Cellulóz szigetelés: csökkentse számláit!

A fújható szigetelés – ha cellulóz – garantáltan képes csökkenteni egy épület energiafelhasználását, így pedig a számlák összege is alacsonyabb lehet!

Az energiaárak magasba szökése, illetve az egyre gyorsuló infláció mindenkit arra késztet, hogy valahogyan csökkentse a költségeit; sokan lejjebb tekerték a fűtést az otthonaikban, de a középületekben is hűvösebb van, mint azt ilyenkor megszokhattuk. Azonban nem a hőmérséklet csökkentése a megoldás, ha spórolni szeretnénk, hiszen amit így nyerünk, azt a folyamatos megfázás miatt gyógyszerekre költhetjük, de, ha esetleg erősebb a szervezetünk, akkor is folyamatosan fázni fogunk, ami – lássuk be – nem valami kellemes, és mindezt hónapokig kellene elviselnünk.

A megoldás ennél sokkal egyszerűbb: hatékonnyá kell tennünk a fűtést, méghozzá azzal, hogy a megtermelt hőmennyiséget nem engedjük távozni a lakásból az ablakokon, ajtókon, falakon és a födémen keresztül. Ennek eszköze a befújható szigetelés, és persze a nyílászárókról sem szabad megfeledkezni.

A fújható szigetelés többféle is lehet, de a leghatékonyabb az, amely cellulózból készül; ezt az anyagot újrahasznosított újságpapírból nyerik ki, ám ennek ellenére egyáltalán nem tűzveszélyes, épp ellenkezőleg. Emellett környezetbarát és mentes minden káros anyagtól, ráadásul nem keletkezik hulladék a beépítése során, ha pedig átépítik az épületet, akkor a befújható szigetelés  újra felhasználható. Ezen tulajdonságoknál azonban sokkal lényegesebb, hogy a cellulóz szigetelés hatékonysága a lehető legjobb a különféle szigeteléstípusok között, azaz képes azt garantálni, hogy a beépítése után érkező számlák összege lényegesen alacsonyabb lesz, mint a korábbiak, és mindezt kompromisszumok nélkül tudja teljesíteni!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és bővebb információra lenne szüksége a cellulóz szigeteléssel kapcsolatban, illetve, ha szeretne megbízni bennünket otthona szigetelésének kialakításával, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot!