széchenyi
széchenyi
fújható szigetelés

Kisebb fűtés számla fújható szigeteléssel

A fűtésnek nem kell megfizethetetlennek lennie. Döntsön a fújható szigetelés telepítése mellett, ha idén már kevesebbet szeretne költeni!

A fűtésre fordított energián általában senki nem szeret spórolni, mert ez azt jelenti, hogy le kell mondani a megszokott komfortérzetről. Fázni pedig senki nem szeret, főleg nem a legnagyobb mínuszokban, amikor egy ideális hőtartással rendelkező lakásban is 20 fok alá tud bukni a hőmérő higanyszála.

Az ingatlan tulajdonosoknak meg kell találniuk azokat az eszközöket, amiknek a segítségével a fűtési energia felhasználása csökkenthető, a szobákban tapasztalt komfortérzet pedig növelhető. Erre lehet jó megoldás például a fűtési rendszer korszerűsítése, de mielőtt drágán új készüléket vásárol, kezdje inkább a falaknál és a tetőnél a felújítást! A fújható szigetelés jelenti a hatékony eszközt arra, hogy a céljait meg tudja valósítani.

A fújható szigetelés egy újdonságnak számító technológia a megszokott hőszigetelő rendszerek között. A hőszigeteléshez alkalmazott különleges anyag kétkomponensű, ami porszerű, de a helyére kerülve többszörösére nő és ott megszilárdul. A teherbírása jelentős, a hőszigetelő képessége pedig magáért beszél.

A fújható szigetelés telepítése után a fűtés számla akár a felére is csökkenhet, mert annyival kevesebb energiát kell majd elhasználnia ahhoz, hogy a szobákat kellemes melegre fűtse és a meleget meg is tartsa. Több órán keresztül képes megtartani azt a hőmérsékletet, amit a szobákban elért az ingatlan tulajdonosa. Kell ennél jobb ajánlás? Rendelje meg a hőszigetelést, mielőtt bekapcsolja a fűtést és melegedjen kedvére!

A hőszigetelésre egyértelműen megéri költeni, mert amit a kivitelezésbe invesztál, azt többszörösen fogja visszakapni a fűtési szezon hosszú hónapjai alatt. Nincs min hezitálni, rendelje meg a fújható szigetelést tőlünk  és hamarosan már egy tökéletesen szigetelt otthonban várhatja a hideg telet! A részletekkel kapcsolatban keressen minket bizalommal, kérjen árajánlatot az egyik elérhetőségünkön!