széchenyi
széchenyi
fújható hőszigetelés

Fújható hőszigeteléssel olcsóbb a fűtési szezon

A fújható hőszigetelés alkalmazásával a rezsi összegén is változtathat. Nem kell belenyugodnia, hogy óriási összegeket fizessen a közműveknek.

A hőszigetelésen meg tudja spórolni a feleslegesen elhasznált fűtési energia árát. A takarékoskodást nem kell az alacsony hőfokon tartott fűtéssel megvalósítania. Ezzel a módszerrel ugyanúgy energiát pazarol és mellette még fázni is fog. A minőségi hőszigetelő rendszer jelenti az igazán jó megoldást. Mi cellulózból gyártott hőszigetelő rendszert telepítünk az ingatlana falaira. A cellulóz fújható hőszigetelés formájában kerül a falakra.

fújható hőszigetelés és a cellulóz alapanyag együttesen egy tökéletesen megbízható, sokoldalú és környezetbarát, rezsi csökkentésére is kiválóan alkalmas szigetelést tud adni. A cellulóz egyébként is meggyőzően hőszigetel, de befújható formában tényleg nem maradnak utána rések és hézagok, amiken elbukna a hőszigetelő rendszer teljesítménye. A fújható hőszigetelés gyorsan elkészül, nem kell mérni, vágni, méricskélni és hulladék sem marad a munka végeztével. A nehezen elérhető, kitölthető helyeken is megbízhatóan teszi a dolgát. Ha rövid időn belül elkészülő, számokban is mérhető eredményekkel járó szigetelést szeretne az ingatlanához, akkor a cellulózból telepített fújható hőszigetelést keresi. A pozitív jellemzőinek köszönhetően ez a hőszigetelés nem engedi elszökni a fűtési energiát, hanem megtartja ott, ahol a leginkább szükség van rá. Melegebb szobák, alacsonyabb rezsi kíséri a kész  fújható hőszigetelést. Tapasztalja meg Ön is, vessen véget a drága teleknek!

A cellulóz szigetelésből álló hőszigetelő rendszert nagy gyakorlattal tudjuk megtervezni és telepíteni a megrendelők ingatlanának falaira. A befektetés garantáltan meg fog térülni, ezért nem érdemes az olcsó megoldások mellett dönteni. A következő fűtési szezont kezdje meg úgy, hogy kevesebbet kell majd fizetnie a rezsire, kisebb lesz az energiafogyasztása és jobb a komfortérzete! Az Önnek szóló ajánlatunkat kérje a megadott elérhetőségeink valamelyikén!