széchenyi
széchenyi
légtömörség mérés

Légtömörség mérés? Soha nem késő elvégeztetni!

A légtömörség méréssel fel tudjuk fedni az ingatlan javításra szoruló hibáit. Közeleg a fűtési szezon, készüljön fel minden eszközzel!

A legjobb teljesítményű fűtési rendszer, a legtakarékosabb fűtés mellett is keletkezhetnek egy ingatlan rezsijében plusz költségek. Mi ennek az oka? Nem csupán a növekvő energiaárak.  Az ingatlan bizonyos pontjain könnyen el tud szökni a hő. A hőveszteség felmérését el lehet végezni a légtömörség méréssel. A filtráció a hőveszteség egyik típusa, aminek a pontos megismeréséhez el kell végezni magát a légtömörség mérést. A légtömörség mérés megmutatja, hogy egy ingatlanon belül milyen légtömörség uralkodik. A legjobb természetesen az, ha már egy építkezés ideje alatt, az elején és a végén is végeznek ilyen méréseket, hogy az ideális feltételeket tudják biztosítani egy készülő ingatlan gazdaságos energiafogyasztásához. A légtömörség mérést később is el lehet végezni, mert az információk birtokában ki lehet választani azokat az eszközöket, amik az aktuális állapoton javítani tudnak.

légtömörség mérés hozzájárul ahhoz, hogy egy ingatlannak ne legyenek olyan pontjai, ahol ellenőrizetlen szellőzés történik. Ezeket a pontokat felszámolva, ideális lesz az ingatlanon belül a légtömörség és ennek köszönhetően a fűtési energia nem folyik el, a hőveszteség kiküszöbölhető. A megfelelő légzárású ingatlanban állandóan jó komfortérzet uralkodik, a lakók nyugodtan élvezni tudják a fűtés kellemes hatásait ráfizetés nélkül. A hézagmentes épület amellett, hogy megtartja a meleget és energiatakarékosan fenntartható, a hangszigetelésben is sokkal jobban tud teljesíteni. A légtömörség mérés tehát több szempontból is nagyon hasznos vizsgálat minden ingatlannak.

A fűtési szezonra nem elég a korszerű fűtési rendszerrel készülni, az ingatlant is a megfelelő állapotba kell hozni. Küszöbölje ki az összes hibalehetőséget és spóroljon az energiaárakon hatékonyan! A szolgáltatásainkról érdeklődjön a honlapunkon szereplő elérhetőségeken, kérjen ajánlatot légtömörség mérésre!