széchenyi
széchenyi
cellulóz szigetelés

Tetőtér szigetelés energiahatékonyan!

tetőtér szigeteléssel ki tudja hozni a legtöbbet az épület legfelső szintjéből is! A titok az energiahatékony kialakításban rejlik, amit nem lehet megvalósítani a modern szigetelés nélkül. A cellulóz, befújható tetőtér szigetelés olyan védelmet tud biztosítani a tető alatti térnek és vele együtt az egész épületnek, aminek köszönhetően komoly összegeket és energiát is meg lehet spórolni.
A nyári, fullasztó meleg és a téli, gyorsan lehűlő levegő többé már nem a tetőtér sajátossága. Mindez csak akkor tapasztalható, ha a tetőtér kivitelezését, illetve beépítését elrontották egy silány vagy elavult szigeteléssel. A modern tetőtér szigeteléssel mindig sokat nyerhet, akár padlástérről, akár szobáról van szó. Szám szerint 20-25% hőveszteséget és az ezzel járó energia veszteséget tudja megspórolni egy megbízható hőszigeteléssel.
A modern és a hagyományos épületek, cserép vagy nádtetők is szigetelhetőek befújható cellulóz szigeteléssel. Kérjen árajánlatot tetőtér hőszigetelésére elérhetőségeinken!