széchenyi
széchenyi
cellulóz szigetelés

Légtömörség méréssel sokkal könnyebb a fűtésszezon!

A légtömörség mérés után nem érhetik kellemetlen meglepetések a fűtésszámlával kapcsolatban. Készüljön velünk a szezonra, válassza szolgáltatásunkat!
Egyes ingatlanokban léteznek olyan tömítetlenségi pontok, amik folyamatosan hőveszteséget idéznek elő a lakóterekben. Ennek hatását az emberek főleg a fűtésszámlán érzik meg: szinte az egész szezonban magas összegekkel kell számolniuk, ez pedig komolyan megterhelheti az érintett családok pénztárcáját. Sokan megelégelik ezt, és szeretnének változtatni az állapotokon, megszüntetni a tömítetlenségi pontokat, azonban ezeket gyakran nem olyan egyszerű megtalálni. Ilyenkor érdemes a légtömörség mérést segítségül hívni.
légtömörség méréssel gyorsan, könnyedén megállapítható, hogy az ingatlanban pontosan hol találhatók a kritikus területek. Az eljárással megakadályozhatók a felesleges munkálatok, hosszas kutatások. A mérés után egyszerűbb a javítás, így pedig felkészülten lehet várni a fűtésszezont.
Ha bővebb információkra lenne szüksége, vagy igénybe venné a szolgáltatást, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken!