széchenyi
széchenyi
cellulóz szigetelés

Kánikula a tetőtérben? Ne feledkezzen meg nyáron a tetőszigetelésről!

Azok közül, akik emeletes családi házban laknak, sokan évek óta szenvednek nyáron a tetőtéri helyiségekben, hiszen tikkasztó hőség uralkodik a szobákban. Ilyenkor hiába a folyamatos ventilátor használat, meg sem lehet érezni a hőmérsékleten, viszont a fogyasztáson ez annál inkább észrevehető. A problémát a tetőszigetelés hiánya vagy nem megfelelő állapota okozza, ezért ezzel kapcsolatban kell lépéseket tenni.
A megfelelő tetőszigeteléssel nem csupán a nyár lesz sokkal elviselhetőbb a tetőtérben, hanem jelentős összegeket is meg tud spórolni a fogyasztáson, hiszen korszerű szigetelés mellett nincs szükség arra, hogy egész nap működjön a ventilátor. Érdemes az egészség miatt is a megfelelő tetőszigetelés kivitelezéséről gondoskodni, hiszen a tetőtéri, felmelegedett szobákban nem tudja magát megfelelően kipihenni, arról nem beszélve, hogy az állandó ventilátor használat sem tesz jót a szervezetnek.
Mi olyan megoldást kínálunk a tetőszigeteléshez, aminek köszönhetően még most sem késő belevágni a munkálatokba. Cégünk befújható cellulózszigetelést biztosít az ügyfeleknek, aminek az egyik legnagyobb előnye, hogy roppant gyorsan telepíthető. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és szeretné ránk bízni a tetőszigetelést, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén!
Vegye fel velünk a kapcsolatot!