széchenyi
széchenyi

Fújt cellulóz szigetelés: a leginkább környezetkímélő megoldás

Fújt cellulóz szigetelés, ha a leghatékonyabb és leginkább környezetkímélő megoldást keresi! Hőszigetelés kedvező áron, gyors megtérüléssel!
A környezet védelme egyre fontosabb, és mindenkitől áldozatokat követel. Már az is komoly lépésnek számít, ha a hulladékot szelektíven gyűjtjük, és igyekszünk olyan termékeket vásárolni, amelyek csomagolása nem tartalmaz műanyagot, valamint gondot fordítunk az újrahasznosításra, illetve az újrahasznosított alapanyagokra. A fújt cellulóz hőszigetelés kiválóan illeszkedik ebbe a sorba, hiszen az alapanyaga újrahasznosított újságpapír, ennek köszönhetően pedig biológiailag lebomló anyagról van szó. A hagyományosan használt szigeteléstípusok – mint például a kőzet-, vagy üveggyapot – egyáltalán nem nevezhetőek környezetbarátnak, hiszen nem, vagy csak nagyon nehezen bomlanak le. Ám nem csupán ebben tér el tőlük a fújt cellulóz szigetelés, hanem szinte mindenben!
fújt cellulóz szigetelés alkalmazása lényegesen egyszerűbb, mint a többi szigeteléstípusé. A nevéből is kikövetkeztethető, hogy „fújják”, vagyis egy csövön át juttatják a szigetelést azokra a helyekre, ahol szükség van rá. Ennek köszönhetően a munka szinte pillanatok alatt elvégezhető – valójában néhány óra, ám ez, összehasonlítva a más típusú szigetelések elhelyezésével csekélység -, nem jár különösebb felfordulással, egy egyszerű, hétköznapi takarítással eltüntethetőek a nyomai is, már ha egyáltalán szükséges.
fújt cellulóz szigetelés kétségtelen előnye továbbá, hogy a költségei kifejezetten kedvezőek, és nem csupán a többi szigeteléstípushoz képest, ráadásul a befektetés rendkívül gyorsan, akár egyetlen téli időszak alatt is képes megtérülni – ez persze sok tényezőtől függ, ám még szélsőséges esetekben sem tart tovább néhány évnél.
Amennyiben felkeltette az érdeklődést a fújt cellulóz szigetelés, és szeretné az otthonát a lehető legkörnyezetbarátabb módon felkészíteni a téli időszakra, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot!