széchenyi
széchenyi
cellulóz szigetelés

Fújható szigetelés: minden szempontból a legjobb megoldás!

fújható szigetelés segítségével könnyen és gyorsan alakítható ki egy épület lehető leghatékonyabb hőszigetelése.
A hőszigetelés számos tényezőre gyakorol hatást egy épületben: meghatározza, hogyan érezzük magunkat, milyen a komfortérzetünk, hozzájárul az épület értékének növeléséhez, az energetikai tulajdonságai megváltoztatásához. Egy jól megválasztott vastagságú, minőségi módon kivitelezett hőszigeteléssel az addigi fűtési költségek 40%-át is meg lehet takarítani, ami már elég jelentős összeg ahhoz, hogy érdemben foglalkozni kezdjünk a hőszigetelés kialakításával. A fújható szigetelés kiválóan alkalmas erre a feladatra, mi több, ez a leghatékonyabb szigeteléstípus, ami napjainkban csak elérhető!
fújható szigetelés cellulózból készül, amelynek alapanyaga az újrahasznosított újságpapír; ebből következik, hogy a fújható szigetelés környezetbarát, hiszen biológiailag lebomló, ráadásul nem káros az egészségre sem, mi több, az allergiások számára is remek választás. Fontos még, hogy bár papírszármazékról van szó, a fújható szigetelés nem éghető, azaz nem kell tartani a tűzesetek könnyebb kialakulásától sem.
Ennél azonban fontosabb, hogy a fújható szigetelés tökéletesen résmentes, azaz megakadályozza a hőhidak kialakulását, ráadásul a szemcsék között megrekedő levegő emeli a szigetelés mértékét is. A fújható szigetelés ráadásul gyorsan beépíthető; az épület méretétől függően akár napok alatt elkészülhet. A megtérülési idő szintén lényeges, és ez a fújható szigetelés esetében szintén igen kedvező, hiszen – mint fentebb írtuk – a fűtési költségek akár 40%-a is megspórolható általa, így kizárólag ezen adat alapján kijelenthető, hogy mindössze 3-4 év alatt behozza az árát. Ha ehhez még a nyári klímahasználat költségének csökkenését is hozzászámoljuk, akkor viszont ennél jóval rövidebb időre lehet számítani!
Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és bővebb információra lenne szüksége a fújható szigeteléssel kapcsolatban, illetve, ha szeretne megbízást adni cégünknek, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!