széchenyi
széchenyi
cellulóz szigetelés

Fújható hőszigetelés: az eljárás előnyeit a nyári időszakban is élvezheti!

Az ingatlanok szigetelésének fontossága az esetek többségében közvetlenül a fűtésszezon előtt kerül középpontba, pedig nemcsak a téli időszakban szükséges erre gondolni, hanem nyár előtt is. A szigetelés nemcsak a hidegtől, hanem a hőségtől is megvéd, vagyis a fűtésszámlán kívül klímaberendezések áramköltségeit is lecsökkenti. A kérdés már csak az, hogy az ingatlantulajdonosok milyen szigetelés kiviteleztetése mellett döntsenek? Ha Ön a lehető legkevesebb felfordulással járó megoldás mellett tenné le voksát, válassza a fújható hőszigetelést!

fújható hőszigetelés számos előnnyel rendelkezik. Környezetbarát, telepítését tekintve tiszta, olcsó, csendes és gyors. A visszajelzések szerint a fújható hőszigetelés éppúgy érezteti hatását nyáron, mint télen. Több ingatlantulajdonos is úgy nyilatkozott, hogy nyáron akár ki is váltja ez a passzív hűtési mód a klíma mindennapi, folyamatos használatát. Tehát a fújható hőszigetelés nem csak a nagy hidegben, de a kánikulában is kimondottan hasznos, hiszen a lakásban mindig megőrzi az ideális hőmérsékletet, így csökkentve a háztartás villanyfogyasztását.

Ha Ön is szeretne élni a fújható hőszigetelés lehetőségével még nyár előtt, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Vegye fel velünk a kapcsolatot!