széchenyi
széchenyi
cellulóz szigetelés

Fújható cellulóz szigetelés: maximális hatékonyság alacsony áron

cellulóz szigetelés nem csak a leghatékonyabb szigeteléstípus, de az ára is a legkedvezőbbek között található!
A cellulózból készült, fújható szigetelés több okból is a legjobb megoldás egy ingatlan hőszigetelési képességének maximalizálására: egyrészt a szigetelési hatékonysága gyakorlatilag tökéletes, másrészt gyorsan elkészül, harmadrészt pedig az ára is kifejezetten kedvező – még a „konkurens” termékekkel összehasonlítva is.
A szigetelési hatékonyság azért lehet a legjobb a piacon fellelhető, más szigeteléstípusokhoz képest is, mert a cellulóz szigetelés befúvással „kerül a helyére”, ami garantálja a résmentességet. A fújható szigetelés lényege, hogy viszonylag nagy nyomással juttatjuk be az anyagot a számára kialakított helyre, ami így minden apró résbe bejut, és kitölti a számára rendelt helyet. Más szigeteléstípusoknál az egymás mellé helyezett táblák között is maradhatnak apróbb rések, ám ez szinte semmiség ahhoz képest, ami a rögzítésből adódóan alakul ki. Az ilyen rések pedig hőhidakat alkotnak, amelyeken át elszökik a meleg, ezt pedig meg kell akadályozni; a fújható szigetelés ebben a legjobb.
Ami a beépítés időtartamát illeti, ez természetesen függ az ingatlan méretétől, az előkészítési fázis hosszától, valamint az ehhez szükséges munkálatok mennyiségétől is, ám nagy általánosságban elmondható, hogy a hagyományosnak tekinthető szigeteléstípusokhoz képest mindenképp rövidebb a ráfordítandó idő a cellulóz szigetelés esetében.
Az ár tekintetében pedig ugyan nem a fújható szigetelés a legolcsóbb, ám a középmezőny is szép teljesítménynek számít. Ha azonban a gyakorlatilag megszüntetett hőveszteséget is a költségekhez számoljuk, akkor nem csak, hogy ez lesz a legkedvezőbb, de a befektetés még meg is térül, ráadásul rövid idő alatt!
Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és bővebb információra lenne szüksége a fújható cellulóz szigeteléssel kapcsolatban, illetve, ha szeretne megbízni bennünket otthona szigetelésének kialakításával, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot is!