széchenyi
széchenyi
cellulóz szigetelés

Cellulóz hőszigetelés a tetőtérbe

cellulóz hőszigetelés a természetes hőszigetelő anyagok minden előnyével rendelkezik, amit a tetőtérben is kamatoztathat! A tetőtér nincs minden ingatlannál kiépítve, de ahol igen, ott lehetőleg már az építkezés során gondoskodni kell a megfelelő hőszigetelés telepítéséről.
A hőszigetelés szerencsére utólag is elkészíthető, akár cellulóz hőszigeteléssel is. Ennek hiányában olyan problémák merülnek fel idővel, mint a túl meleg vagy a túl hideg terek, az elszálló energiáról nem is beszélve. Szó szerint eltűnik a fűtésre vagy éppen a hűtésre szánt energia, mert ahol nincs szigetelés, ott az épület tetején távozik a meleg. Előzze meg az energia pazarlását és a túl magas költségek kialakulását azzal, hogy a minőségi hőszigetelésről sem feledkezik meg!
cellulóz hőszigetelés befújható formában is telepíthető, ez pedig garantálja a tökéletes, rés mentes kitöltést. A tetőtér minden egyes négyzet centimétere tökéletesen hőszigetelt lesz. A tetőtér szigetelés részleteiről tudjon meg többet kollégáinktól!