széchenyi
széchenyi
cellulóz szigetelés

A tetőszigetelés a nyaralóban is fontos!

Amikor tombol a kánikula, aki csak teheti, strandra megy, nyaralni indul, de legalább a nyaralójában tölt néhány pihentető napot. Azonban ahhoz, hogy az a pár nap tényleg kikapcsolódással teljen, gondoskodni kell a nyaralón belül a megfelelő hőmérsékletről. Túl melegben ugyanis nem lehet jót aludni, és ez a közérzetre is rossz hatással van. Ha túl hamar átmelegszik az ingatlan, akkor érdemes ellenőrizni a tetőszigetelést, mert gyakran kiderül, hogy ez okozza a problémát.

A megfelelő tetőszigetelés nem engedi be a hőséget a belső térbe. Hiába forrósodik át a tető, a nyaraló belső hőmérséklete kellemesen hűvös marad, és egyáltalán nem, vagy legalábbis kevesebbszer kell használni a klímát. Így nem csak pénzt takaríthat meg, hanem még a környezetét is kíméli. A tetőszigetelés jó befektetés, hiszen visszahozza az árát, növeli az ingatlan értékét és még komfortosabbá is varázsolja azt.

Ha kétségei támadtak nyaralója tetőszigetelését illetően, vegye fel velünk a kapcsolatot, kollégáink szívesen tájékoztatják a részletekről!