széchenyi
széchenyi
cellulóz szigetelés

Cellulóz szigetelés: érdemes akár most is megrendelni!

cellulóz szigetelés nem csak télen, de nyáron is megmutatja előnyeit; érdemes lehet akár tavasszal is rendelést leadni rá!
A hőszigetelés minősége hatást gyakorol az épületekre, így például azt is meghatározza, hogyan érezzük magunkat, milyen a komfortérzetünk, de az épület értékének növeléséhez és az energetikai tulajdonságaihoz is hozzájárul. Egy jól megválasztott vastagságú, minőségi módon kivitelezett hőszigeteléssel az addigi fűtés költségeinek akár a 40%-át is meg tudjuk spórolni, és ez már elég jelentős; a cellulóz szigetelés képes erre a teljesítményre.
cellulóz szigetelés télen meleget, nyáron pedig kellemesen hűvös falakat biztosít; ezzel a klímahasználaton is lehet spórolni, de a fűtést sem kell állandóan magas fokozatra állítani, hogy télen ne fázzon senki a lakásban. A falak felmelegszenek, és a hőt tovább tartják meg télen, nyáron pedig nem forrósodnak fel, így a beltér hűvös maradhat. Ezzel a környezettudatos lépéssel a bolygónak is jót teszünk, hiszen nem pazaroljuk az energiát, és a klímaváltozás ellen is teszünk.
cellulóz szigetelés számos előnnyel rendelkezik, amelyeket érdemes kihasználni. A fújható, cellulóz szigeteléssel a munka gyors, és az utólagos hőszigetelést is kiválóan lehet vele kivitelezni; akár pár nap alatt egy egész házat is szigetelhetünk ezzel a technikával. Mindenhol alkalmazható, a legkisebb rést is ki lehet vele tölteni, a költsége alacsony – főleg, ha a többi szigeteléstípussal hasonlítjuk össze -, és még bontásra sincs szükség hozzá.
cellulóz szigetelés emellett természetes, káros anyagoktól mentes, tűzálló, nincs egészségkárosító hatása, kiváló a hangszigetelő tulajdonsága is, ráadásul a rágcsálók is elkerülik. Az eredmény tartós, értékes hőszigetelés, ami nem csak a komfortérzetet, de az ingatlan értékét is növeli.
Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és bővebb információra lenne szüksége a cellulóz szigeteléssel kapcsolatban, illetve, ha szeretne megbízást adni cégünknek, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!