széchenyi
cellulóz szigetelés

Cellulóz szigetelés

Cellulóz szigetelés

A cellulóz hőszigetelés a legjobb választás ha teljes védelemre vágyik a hideg és meleg időjárás hatásaival szemben.
Bővebben
cellulóz légtömörség mérés

Légtömörség mérés

Légtömörség mérés

A légtömörség-mérés lényege tömören összefoglalva annyi, hogy megtudhatjuk, mennyire huzatos a ház.
Bővebben
páramentesítés

Páratechnika

Páratechnika

A páratechnika lényege, hogy engedi a falakat „lélegezni”, vagyis nem akadályozza a páravándorlást.
Bővebben
cellulóz befújás falba

Befújógépek

Befújógépek

A fújható szigetelés az erre tervezett speciális gépekkel és a szakértők közreműködésével rövidesen elkészül és csak a szükséges mértékben jár felfordulással.
Bővebben
Hírek

Hírek

Cellulóz szigetelés: érdemes akár most is megrendelni!

Cellulóz szigetelés: érdemes akár most is megrendelni!

cellulóz szigeteléscellulóz szigetelés nem csak télen, de nyáron is megmutatja előnyeit; érdemes lehet akár tavasszal is rendelést leadni rá!
A hőszigetelés minősége hatást gyakorol az épületekre, így például azt is meghatározza, hogyan érezzük magunkat, milyen a komfortérzetünk, de az épület értékének növeléséhez és az energetikai tulajdonságaihoz is hozzájárul. Egy jól megválasztott vastagságú, minőségi módon kivitelezett hőszigeteléssel az addigi fűtés költségeinek akár a 40%-át is meg tudjuk spórolni, és ez már elég jelentős; a cellulóz szigetelés képes erre a teljesítményre.
cellulóz szigetelés télen meleget, nyáron pedig kellemesen hűvös falakat biztosít; ezzel a klímahasználaton is lehet spórolni, de a fűtést sem kell állandóan magas fokozatra állítani, hogy télen ne fázzon senki a lakásban. A falak felmelegszenek, és a hőt tovább tartják meg télen, nyáron pedig nem forrósodnak fel, így a beltér hűvös maradhat. Ezzel a környezettudatos lépéssel a bolygónak is jót teszünk, hiszen nem pazaroljuk az energiát, és a klímaváltozás ellen is teszünk.
cellulóz szigetelés számos előnnyel rendelkezik, amelyeket érdemes kihasználni. A fújható, cellulóz szigeteléssel a munka gyors, és az utólagos hőszigetelést is kiválóan lehet vele kivitelezni; akár pár nap alatt egy egész házat is szigetelhetünk ezzel a technikával. Mindenhol alkalmazható, a legkisebb rést is ki lehet vele tölteni, a költsége alacsony – főleg, ha a többi szigeteléstípussal hasonlítjuk össze -, és még bontásra sincs szükség hozzá.
cellulóz szigetelés emellett természetes, káros anyagoktól mentes, tűzálló, nincs egészségkárosító hatása, kiváló a hangszigetelő tulajdonsága is, ráadásul a rágcsálók is elkerülik. Az eredmény tartós, értékes hőszigetelés, ami nem csak a komfortérzetet, de az ingatlan értékét is növeli.
Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és bővebb információra lenne szüksége a cellulóz szigeteléssel kapcsolatban, illetve, ha szeretne megbízást adni cégünknek, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Fújható cellulóz szigetelés: maximális hatékonyság alacsony áron

Fújható cellulóz szigetelés: maximális hatékonyság alacsony áron

cellulóz szigeteléscellulóz szigetelés nem csak a leghatékonyabb szigeteléstípus, de az ára is a legkedvezőbbek között található!
A cellulózból készült, fújható szigetelés több okból is a legjobb megoldás egy ingatlan hőszigetelési képességének maximalizálására: egyrészt a szigetelési hatékonysága gyakorlatilag tökéletes, másrészt gyorsan elkészül, harmadrészt pedig az ára is kifejezetten kedvező – még a “konkurens” termékekkel összehasonlítva is.
A szigetelési hatékonyság azért lehet a legjobb a piacon fellelhető, más szigeteléstípusokhoz képest is, mert a cellulóz szigetelés befúvással “kerül a helyére”, ami garantálja a résmentességet. A fújható szigetelés lényege, hogy viszonylag nagy nyomással juttatjuk be az anyagot a számára kialakított helyre, ami így minden apró résbe bejut, és kitölti a számára rendelt helyet. Más szigeteléstípusoknál az egymás mellé helyezett táblák között is maradhatnak apróbb rések, ám ez szinte semmiség ahhoz képest, ami a rögzítésből adódóan alakul ki. Az ilyen rések pedig hőhidakat alkotnak, amelyeken át elszökik a meleg, ezt pedig meg kell akadályozni; a fújható szigetelés ebben a legjobb.
Ami a beépítés időtartamát illeti, ez természetesen függ az ingatlan méretétől, az előkészítési fázis hosszától, valamint az ehhez szükséges munkálatok mennyiségétől is, ám nagy általánosságban elmondható, hogy a hagyományosnak tekinthető szigeteléstípusokhoz képest mindenképp rövidebb a ráfordítandó idő a cellulóz szigetelés esetében.
Az ár tekintetében pedig ugyan nem a fújható szigetelés a legolcsóbb, ám a középmezőny is szép teljesítménynek számít. Ha azonban a gyakorlatilag megszüntetett hőveszteséget is a költségekhez számoljuk, akkor nem csak, hogy ez lesz a legkedvezőbb, de a befektetés még meg is térül, ráadásul rövid idő alatt!
Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és bővebb információra lenne szüksége a fújható cellulóz szigeteléssel kapcsolatban, illetve, ha szeretne megbízni bennünket otthona szigetelésének kialakításával, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot is!

Fújható szigetelés: minden szempontból a legjobb megoldás!

Fújható szigetelés: minden szempontból a legjobb megoldás!

cellulóz szigetelésfújható szigetelés segítségével könnyen és gyorsan alakítható ki egy épület lehető leghatékonyabb hőszigetelése.
A hőszigetelés számos tényezőre gyakorol hatást egy épületben: meghatározza, hogyan érezzük magunkat, milyen a komfortérzetünk, hozzájárul az épület értékének növeléséhez, az energetikai tulajdonságai megváltoztatásához. Egy jól megválasztott vastagságú, minőségi módon kivitelezett hőszigeteléssel az addigi fűtési költségek 40%-át is meg lehet takarítani, ami már elég jelentős összeg ahhoz, hogy érdemben foglalkozni kezdjünk a hőszigetelés kialakításával. A fújható szigetelés kiválóan alkalmas erre a feladatra, mi több, ez a leghatékonyabb szigeteléstípus, ami napjainkban csak elérhető!
fújható szigetelés cellulózból készül, amelynek alapanyaga az újrahasznosított újságpapír; ebből következik, hogy a fújható szigetelés környezetbarát, hiszen biológiailag lebomló, ráadásul nem káros az egészségre sem, mi több, az allergiások számára is remek választás. Fontos még, hogy bár papírszármazékról van szó, a fújható szigetelés nem éghető, azaz nem kell tartani a tűzesetek könnyebb kialakulásától sem.
Ennél azonban fontosabb, hogy a fújható szigetelés tökéletesen résmentes, azaz megakadályozza a hőhidak kialakulását, ráadásul a szemcsék között megrekedő levegő emeli a szigetelés mértékét is. A fújható szigetelés ráadásul gyorsan beépíthető; az épület méretétől függően akár napok alatt elkészülhet. A megtérülési idő szintén lényeges, és ez a fújható szigetelés esetében szintén igen kedvező, hiszen – mint fentebb írtuk – a fűtési költségek akár 40%-a is megspórolható általa, így kizárólag ezen adat alapján kijelenthető, hogy mindössze 3-4 év alatt behozza az árát. Ha ehhez még a nyári klímahasználat költségének csökkenését is hozzászámoljuk, akkor viszont ennél jóval rövidebb időre lehet számítani!
Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és bővebb információra lenne szüksége a fújható szigeteléssel kapcsolatban, illetve, ha szeretne megbízást adni cégünknek, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Légtömörség-mérés: mit kell tudni róla?

Légtömörség-mérés: mit kell tudni róla?

cellulóz szigeteléslégtömörség-mérés segít meghatározni, hogy milyen munkálatok elvégzésére van szükség egy ingatlan tökéletes szigeteltségének eléréséhez.
A hő számos ponton át távozhat egy épület belsejéből: a falakon, az ablakok résein, vagy a födémen keresztül, de ezeken kívül is akadnak olyan helyek, amelyek úgynevezett hőhidat alkotnak, és amelyek energiaveszteséget okoznak. Sokszor a szigetelés megcsináltatása után is hideg uralkodik a helyiségekben, ami a réseken át beáramló hideg levegőnek is köszönhető. A légtömörség-mérés segítségével felmérhetőek ezek a “huzatos” pontok, és ezek után már meg lehet oldani a javításukat.
légtömörség-mérés a légáramlás beindításával kezdődik, ami egy nagy teljesítményű ventilátorral könnyedén megoldható. A megemelkedő légnyomásnak köszönhetően a réseken át is elindul a légáramlás, amelyeket ez után könnyen be lehet azonosítani egy erre a célra kifejlesztett mérőberendezéssel. Fontos azonban, hogy az ilyen rések egy része kifejezetten szükséges, ha nincs az épületben szellőztetőrendszer, mivel az elhasznált levegő káros az egészségre, ráadásul a gázzal, vagy egyéb fűtőanyaggal működő, nyílt égésterű berendezések mellett kifejezetten kötelező a légáramlás folyamatos biztosítása.
légtömörség-mérés során azt mérjük, hogy egy óra alatt hányszor cserélődik le az épület levegőtartalma. ha a mérés meghalad egy bizonyos értéket, akkor szükség van a javításokra, ám, ha óránként két-háromszoros a légcsere, akkor nincs szükség semmilyen változtatásra.
Érdemes a légtömörség-mérést építkezés közben, illetve az átadás előtt elvégezni, hogy a beköltözés után komfortos legyen az ingatlan, ám természetesen utólag, vagy felújítás előtt is megoldható. Amennyiben Ön építkezik, vagy készül felújítani az otthonát, vegye igénybe légtömörség-mérési szolgáltatásunkat!
Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és bővebb információra lenne szüksége a légtömörség-méréssel kapcsolatban, illetve, ha szeretné megrendelni szolgáltatásunkat, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Befújt cellulóz szigetelés: miért érdemes ezt választani?

Befújt cellulóz szigetelés: miért érdemes ezt választani?

cellulóz szigetelésbefújt cellulóz szigetelés számos előnnyel rendelkezik a többi szigeteléstípussal szemben, amit mindenkinek érdemes kihasználni!
befújt cellulóz szigetelésre sokan úgy tekintenek, mint ami csupán a födém szigetelésére alkalmas, ám a falak esetében nem alkalmazható. Szeretnénk eloszlatni ezt a tévhitet: a befújt cellulóz szigeteléssel az egész ház hőszigetelése megoldható, akár falakról, akár födémről van szó, de a tető szigetelése is elvégezhető befújt cellulóz szigeteléssel.
A cellulóz – mint szigetelőanyag – az egyik leghatékonyabb, legyen szó bármilyen szigetelendő felületről. Mivel befúvással kerül a helyére, tökéletes résmentességet nyújt, ráadásul a szemcsék között megrekedő levegő emeli a szigetelés mértékét, míg ugyanez a hagyományosabb kőzet-, vagy üveggyapotról kevésbé mondható el. A befújt cellulóz szigetelés ráadásul gyorsan beépíthető, az épület méretétől, illetve a szükséges kiegészítések mennyiségétől függően akár napok alatt befejezhető a munka. A hatékonyságához nem férhet kétség, az ára pedig kifejezetten kedvezőnek mondható a többi szigeteléstípussal összevetve; az előnyök sora azonban itt még nem ér véget.
befújt cellulóz szigetelés alapanyaga újrahasznosított újságpapír, ennek köszönhetően pedig biológiailag lebomló anyagról van szó, tehát környezetvédelmi szempontból is előnyös. Emellett az anyag nem káros az egészségre, a papírral szemben egyáltalán nem éghető, sőt, megakadályozza a tűzesetek kialakulását, emellett pedig a kártevőket – úgyis, mint a rágcsálókat és a rovarokat – is képes távol tartani. Ráadásul a befújt cellulóz szigetelés az allergiások számára is jó választás, akik nem csupán a kiváló hőszigetelő képességeit használhatják ki, hanem a kellemetlen allergiás reakcióktól sem kell tartaniuk – legalábbis ami a szigetelést illeti.
Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és bővebb információra lenne szüksége a befújt cellulóz szigeteléssel kapcsolatban, illetve, ha szeretne megbízást adni cégünknek, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Cellulóz szigeteléssel kellemes hely lesz az otthonából!

Cellulóz szigeteléssel kellemes hely lesz az otthonából!

cellulóz szigeteléscellulóz szigetelés gondoskodik a hideg megszűnéséről! A sokoldalú hőszigetelés lehetőségét megtalálja a cellulózban!
Az otthonunkban szeretnénk jól érezni magunkat. Ez nemcsak arra vonatkozik, hogy az ízlésünk szerint rendezzük be, barátságos, kényelmes és szerethető tereket alakítunk ki benne, hanem arra is, hogy a komfortérzetünk is a megfelelő szinten van, ha otthon tartózkodunk. Ez utóbbi célért is tenni kell, ha az ingatlan nem rendelkezik a megfelelő tulajdonságokkal, például a jó hőszigeteléssel.
A falak gyorsan lehűlnek, amikor már nincs nyári meleg, kánikulában viszont pillanatok alatt kellemetlenné válik a szobákban tartózkodni? A fűtés és a légkondicionáló helyett inkább a minőségi hőszigetelésre költsön, mert ezzel hosszú távon is jól jár! A megbízható hőszigetelés az alapja annak, hogy az évszakok és az időjárás kellemetlenségeit ki tudja védeni. A hőszigetelő rendszer alapanyaga az egyik legfontosabb tényező, amikor hőszigetelő rendszert választ. A cellulóz szigetelésben garantáltan nem fog csalódni!
cellulóz szigetelés az egyik olyan opció, ami a legjobbat tudja nyújtani, ha tökéletesen hőszigetelt otthonra vágyik. A befújható formában telepíthető hőszigetelő rendszert a szakemberek minimális idő alatt elkészítik a kijelölt területen. A tetőtér, a homlokzat, a tető, a padló vagy a falak hőszigetelése mind készülhet a cellulóz szigeteléssel, mindenhol ugyanolyan, kimagasló teljesítményt tud adni.
cellulóz szigetelésre fordított költségek nagyon gyorsan megtérülnek, ezt már az első fűtési szezon alkalmával meg tudja tapasztalni. Ne törődjön bele, hogy már az őszi évszak elején  a kihűlt lakásban didereg, hogy télen rengeteget fűt és még többet költ rá! Az ingatlan tökéletes komfortját a cellulóz szigeteléssel lehet megalapozni.
Forduljon bizalommal a mi csapatunkhoz és a szakembereink segítségével javítson az otthona komfortján! Az ingatlana lehet sokkal energiatakarékosabb és kellemesebb hely is! A hőszigetelés árakról és a megrendelésről érdeklődjön kollégáinknál!

Légtömörség méréssel sokkal könnyebb a fűtésszezon!

Légtömörség méréssel sokkal könnyebb a fűtésszezon!

cellulóz szigetelésA légtömörség mérés után nem érhetik kellemetlen meglepetések a fűtésszámlával kapcsolatban. Készüljön velünk a szezonra, válassza szolgáltatásunkat!
Egyes ingatlanokban léteznek olyan tömítetlenségi pontok, amik folyamatosan hőveszteséget idéznek elő a lakóterekben. Ennek hatását az emberek főleg a fűtésszámlán érzik meg: szinte az egész szezonban magas összegekkel kell számolniuk, ez pedig komolyan megterhelheti az érintett családok pénztárcáját. Sokan megelégelik ezt, és szeretnének változtatni az állapotokon, megszüntetni a tömítetlenségi pontokat, azonban ezeket gyakran nem olyan egyszerű megtalálni. Ilyenkor érdemes a légtömörség mérést segítségül hívni.
légtömörség méréssel gyorsan, könnyedén megállapítható, hogy az ingatlanban pontosan hol találhatók a kritikus területek. Az eljárással megakadályozhatók a felesleges munkálatok, hosszas kutatások. A mérés után egyszerűbb a javítás, így pedig felkészülten lehet várni a fűtésszezont.
Ha bővebb információkra lenne szüksége, vagy igénybe venné a szolgáltatást, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken!

Tetőtér szigetelés energiahatékonyan!

Tetőtér szigetelés energiahatékonyan!

cellulóz szigetelés

tetőtér szigeteléssel ki tudja hozni a legtöbbet az épület legfelső szintjéből is! A titok az energiahatékony kialakításban rejlik, amit nem lehet megvalósítani a modern szigetelés nélkül. A cellulóz, befújható tetőtér szigetelés olyan védelmet tud biztosítani a tető alatti térnek és vele együtt az egész épületnek, aminek köszönhetően komoly összegeket és energiát is meg lehet spórolni.
A nyári, fullasztó meleg és a téli, gyorsan lehűlő levegő többé már nem a tetőtér sajátossága. Mindez csak akkor tapasztalható, ha a tetőtér kivitelezését, illetve beépítését elrontották egy silány vagy elavult szigeteléssel. A modern tetőtér szigeteléssel mindig sokat nyerhet, akár padlástérről, akár szobáról van szó. Szám szerint 20-25% hőveszteséget és az ezzel járó energia veszteséget tudja megspórolni egy megbízható hőszigeteléssel.
A modern és a hagyományos épületek, cserép vagy nádtetők is szigetelhetőek befújható cellulóz szigeteléssel. Kérjen árajánlatot tetőtér hőszigetelésére elérhetőségeinken!

Párafékező és légzáró fóliák a hőszigetelés védelmére!

Párafékező és légzáró fóliák a hőszigetelés védelmére!

cellulóz szigeteléspárafékező és légzáró fóliák a hőszigetelő rendszer fontos részét képezik. Milyen szerepük van az ilyen fóliáknak a hőszigetelésben? A párásodás megakadályozása a funkciója a párafékező és légzáró fóliáknak, amivel képesek a falakon lecsapódó pára megjelenését és annak káros hatásait kiküszöbölni. A hiányos vagy rosszul telepített hőszigetelő rendszernek megvan az a hátránya, hogy hőhidakat képez, a pára kialakulását nem tudja megakadályozni, ez pedig előbb vagy utóbb penészedő falakhoz vezet.
párafékező és légzáró fóliák használata a hőszigetelő rendszert tökéletesen kiegészíti, védi és az ingatlant sokoldalúan felvértezi a hőmérséklet ingadozással és az időjárás változásaival szemben. Egy komfortos és hosszú távon kellemes körülményeket biztosító ingatlan kialakításához az olyan termékekre is szükség van, mint a párafékezést nyújtó fóliák.
párafékező és légzáró fóliákból megbízható változatot tud vásárolni, ha hozzánk fordul. Rendeljen termékeinkből kedvező áron és készüljön fel a teljes körű hőszigetelésre!

Cellulóz szigetelés: Prémium minőség, elérhető áron!

Cellulóz szigetelés: Prémium minőség, elérhető áron!

cellulóz szigetelésCellulóz szigetelés, minőségi kivitelezés, megbízható, időtálló alapanyagok, profi szakemberek, mindez elérhető áron, válasszon minket!
A cellulóz szigetelés egyre nagyobb népszerűségnek örvend, köszönhetően számos előnyének. Többek között könnyen, gyorsan telepíthető, környezetbarát és kiváló hőszigetelő képességgel bír. Ahhoz, hogy az emberek megtapasztalják az eljárás pozitívumait, a kivitelezését nem lehet a véletlenre bízni. Amennyiben Ön a legjobb vállalkozást keresi ezzel kapcsolatban, bízza ránk bátran a munkálatokat!
cellulóz szigetelést prémium minőségben vállaljuk. A legkorszerűbb, legmegbízhatóbb eszközöket, alapanyagokat használjuk fel a kivitelezéshez azért, hogy az ügyfelek megtapasztalják az eljárás előnyeit a mindennapok során. A magas színvonal mellett a legfőbb célunk, hogy szolgáltatásunkat széles körben könnyedén elérhetővé tegyük, ezért a korrekt, reális árak kialakítására is odafigyelünk.
Velünk minden szempontból jól jár! Ha bővebb információkra lenne szüksége, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.

Cellulóz hőszigetelés: nem csak télen hasznos!

Cellulóz hőszigetelés: nem csak télen hasznos!

cellulóz szigetelésCellulóz hőszigetelés magas színvonalú kivitelezéssel, kedvező áron és rövid határidővel – készüljön fel a nyári hőségre is!
cellulóz hőszigetelés kiválóan védi a ház lakóterét a téli fagyoktól, ám nem ez az egyetlen időszak, amikor szükség lehet rá: a nyár is problémás lehet egy olyan épületben, amely nem rendelkezik hatékony szigeteléssel. A nap ugyanis átmelegíti a falakat, amik éjszaka leadják a hőt, mégpedig befelé, és, ha a házat nem szerelték fel légkondicionáló berendezésekkel, akkor gyakorlatilag nem lehet megmaradni benne. Ha viszont igen, akkor fel lehet készülni a rendkívül magas energiaszámlákra, ami szintén nem szerencsés.
Amennyiben szeretné kényelmesebbé, egyszersmind költségtakarékosabbá tenni a házát, válassza Ön is a cellulóz hőszigetelést, és bízza a munkálatok elvégzését cégünkre!
Ha felkeltettük az érdeklődését a cellulóz hőszigetelés iránt, tekintse meg referenciáinkat, ha pedig kérdése lenne, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot is!

Cellulóz szigeteléssel nincs több gond az elvárásokkal!

Cellulóz szigeteléssel nincs több gond az elvárásokkal!

cellulóz szigeteléscellulóz szigetelés nem olyan alapanyagból áll, amit hagyni kell háttérbe szorulni. A cellulózról nyugodtan ki lehet jelenteni, hogy egy öko és természetbarát anyag, amit építkezés, felújítás és korszerűsítés alkalmával is fel lehet használni, méghozzá sokoldalúan.
A cellulózzal történő szigetelésnek már évtizedekre visszanyúló hagyománya van, mert ez a természetből nyert anyag gyakorlatilag minden szempontból kiválóan tud teljesíteni, aminek a szigeteléshez köze van. Lássuk, hogy a cellulóz szigetelés miben tudja egy ingatlan tulajdonságait javítani? Amikor hőszigetelést terveznek egy házhoz, lakáshoz, épülethez, mindig figyelembe kell venni, hogy a szigetelőanyag mire képes.
cellulóz szigetelés képes arra, hogy a páraáteresztés, a hőfokcsillapító képesség és a hővezető képesség szempontjából is a maximumot nyújtsa, ráadásul természetes anyag is, így nem tartalmaz vegyszereket vagy káros anyagokat. Érdemes vele tervezni, mert költséghatékony és hosszú távon igazán nagy dolgokra képes.

A légtömörség méréssel sokat javíthat otthona energiahatékonyságán!

A légtömörség méréssel sokat javíthat otthona energiahatékonyságán!

cellulóz szigetelésLégtömörség mérés, megbízható szolgáltatás keretein belül, profi szakemberekkel, orvosolja az épület szigetelési hibáit csapatunkkal!
Vannak olyan ingatlanok, amiknél a tulajdonosok korábban hiába fordítottak időt, energiát a megfelelő szigetelés kivitelezésére, ennek ellenére problémák merülnek fel az épület energiahatékonyságával kapcsolatban. Ilyenkor, nagy valószínűséggel javítani kell a szigetelést. Ahhoz, hogy pontosan meg lehessen állapítani, hogy hol a hiba, légtömörség mérésre lesz szükség.
légtömörség mérés során egyszerűen és gyorsan kiderülhet, hogy merre található a probléma forrása. Rengeteg pénzt lehet megspórolni az eljárással, és elkerülhető az is, hogy olyan területeken legyen javítva a szigetelés, ahol amúgy erre nincs szükség.
Az eljárás óriási segítséget nyújt az ingatlantulajdonosok számára. Amennyiben Ön is érintett, és szeretne energiahatékony épületben élni, forduljon hozzánk bizalommal a szolgáltatás igénybevételéhez! Profi csapatunk rövid időn belül a rendelkezésére áll, garantáljuk, hogy maximálisan elégedett lesz.

Cellulóz szigetelés: környezetbarát megoldás felújításhoz!

Cellulóz szigetelés: környezetbarát megoldás felújításhoz!

cellulóz szigetelésCellulóz szigetelés, környezetbarát megoldás, megbízható szolgáltatás keretein belül, rövid határidővel, kedvező áron, válasszon minket!
A környezetvédelemmel kapcsolatban manapság már nem igazán elegendő az, ha az ember gondot fordít a hulladék szelektív gyűjtésére vagy az egyszerhasználatos műanyagok mellőzésére. A komolyabb problémák megakadályozásához még arra is oda kell figyelni, hogy az ingatlantulajdonosok milyen megoldásokat alkalmaznak egy felújítás során. A munkálatoknál van jó pár olyan tényező, amik nem igazán számítanak környezetbarát opciónak, ezeket pedig az élhető jövő érdekében célszerű mellőzni. Amennyiben Önnek is fontos a környezetvédelem, ajánljuk figyelmébe a cellulóz szigetelést a felújításhoz!
cellulóz szigetelés ideális választás, amivel maximális védelmet biztosíthat az épületnek, és még a környezetvédelemre is odafigyelhet. A cellulóz újrahasznosított újságpapírból és természetes adalékokból áll, semmilyen a környezetre és az emberi szervezetre káros összetevőt nem tartalmaz.
A cellulóz minden szempontból a legjobb választás, tapasztalja meg Ön is az előnyeit, és a szigetelés kivitelezéséhez keressen fel bennünket az elérhetőségeinken!

Cellulóz hőszigeteléssel minőségi szigetelés készül!

Cellulóz hőszigeteléssel minőségi szigetelés készül!

cellulóz szigetelésA cellulóz hőszigetelés számos, kétségtelen előnnyel rendelkezik, az egyik ezek közül pedig a befújhatósága. Egy hőszigetelő anyagnál az is lényeges, hogy milyen formában és technológiával lehet telepíteni. A befújhatóság magának a hőszigetelő rendszernek a minőségét növeli. 
A cellulóz a telepítés előtt még nincs összeállva, megszilárdulva. Speciális befúvó gépekkel pontosan oda irányítják, ahol a kijelölt helye van és ezután szilárdul meg. A szilárdulás folyamata során nagyon szépen kitölti a rendelkezésére álló helyet, nem hagy egy milliméternyit sem üresen. Ennek a tulajdonságának köszönhető, hogy a cellulóz hőszigetelés az alapanyaga mellett az egyéb tulajdonságai miatt is tökéletes hőszigetelést tud véghez vinni.
Minden érdeklődőnek a figyelmébe ajánljuk a cellulóz hőszigetelést az ingatlana fejlesztéséhez és tökéletesítéséhez. Alapvető igény a megbízható hőszigetelés telepítése, ami megteremti a kényelmes és komfortos életteret. Mi pontosan ilyen hőszigetelést készítünk, se többet, se kevesebbet.

Cellulóz hőszigetelés a tetőtérbe

Cellulóz hőszigetelés a tetőtérbe

cellulóz szigeteléscellulóz hőszigetelés a természetes hőszigetelő anyagok minden előnyével rendelkezik, amit a tetőtérben is kamatoztathat! A tetőtér nincs minden ingatlannál kiépítve, de ahol igen, ott lehetőleg már az építkezés során gondoskodni kell a megfelelő hőszigetelés telepítéséről.
A hőszigetelés szerencsére utólag is elkészíthető, akár cellulóz hőszigeteléssel is. Ennek hiányában olyan problémák merülnek fel idővel, mint a túl meleg vagy a túl hideg terek, az elszálló energiáról nem is beszélve. Szó szerint eltűnik a fűtésre vagy éppen a hűtésre szánt energia, mert ahol nincs szigetelés, ott az épület tetején távozik a meleg. Előzze meg az energia pazarlását és a túl magas költségek kialakulását azzal, hogy a minőségi hőszigetelésről sem feledkezik meg!
cellulóz hőszigetelés befújható formában is telepíthető, ez pedig garantálja a tökéletes, rés mentes kitöltést. A tetőtér minden egyes négyzet centimétere tökéletesen hőszigetelt lesz. A tetőtér szigetelés részleteiről tudjon meg többet kollégáinktól!

Fújt cellulóz szigetelés: a leginkább környezetkímélő megoldás

Fújt cellulóz szigetelés: a leginkább környezetkímélő megoldás

cellulóz szigetelésFújt cellulóz szigetelés, ha a leghatékonyabb és leginkább környezetkímélő megoldást keresi! Hőszigetelés kedvező áron, gyors megtérüléssel!
A környezet védelme egyre fontosabb, és mindenkitől áldozatokat követel. Már az is komoly lépésnek számít, ha a hulladékot szelektíven gyűjtjük, és igyekszünk olyan termékeket vásárolni, amelyek csomagolása nem tartalmaz műanyagot, valamint gondot fordítunk az újrahasznosításra, illetve az újrahasznosított alapanyagokra. A fújt cellulóz hőszigetelés kiválóan illeszkedik ebbe a sorba, hiszen az alapanyaga újrahasznosított újságpapír, ennek köszönhetően pedig biológiailag lebomló anyagról van szó. A hagyományosan használt szigeteléstípusok – mint például a kőzet-, vagy üveggyapot – egyáltalán nem nevezhetőek környezetbarátnak, hiszen nem, vagy csak nagyon nehezen bomlanak le. Ám nem csupán ebben tér el tőlük a fújt cellulóz szigetelés, hanem szinte mindenben!
fújt cellulóz szigetelés alkalmazása lényegesen egyszerűbb, mint a többi szigeteléstípusé. A nevéből is kikövetkeztethető, hogy “fújják”, vagyis egy csövön át juttatják a szigetelést azokra a helyekre, ahol szükség van rá. Ennek köszönhetően a munka szinte pillanatok alatt elvégezhető – valójában néhány óra, ám ez, összehasonlítva a más típusú szigetelések elhelyezésével csekélység -, nem jár különösebb felfordulással, egy egyszerű, hétköznapi takarítással eltüntethetőek a nyomai is, már ha egyáltalán szükséges.
fújt cellulóz szigetelés kétségtelen előnye továbbá, hogy a költségei kifejezetten kedvezőek, és nem csupán a többi szigeteléstípushoz képest, ráadásul a befektetés rendkívül gyorsan, akár egyetlen téli időszak alatt is képes megtérülni – ez persze sok tényezőtől függ, ám még szélsőséges esetekben sem tart tovább néhány évnél.
Amennyiben felkeltette az érdeklődést a fújt cellulóz szigetelés, és szeretné az otthonát a lehető legkörnyezetbarátabb módon felkészíteni a téli időszakra, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot!

Kánikula a tetőtérben? Ne feledkezzen meg nyáron a tetőszigetelésről!

Kánikula a tetőtérben? Ne feledkezzen meg nyáron a tetőszigetelésről!

cellulóz szigetelésAzok közül, akik emeletes családi házban laknak, sokan évek óta szenvednek nyáron a tetőtéri helyiségekben, hiszen tikkasztó hőség uralkodik a szobákban. Ilyenkor hiába a folyamatos ventilátor használat, meg sem lehet érezni a hőmérsékleten, viszont a fogyasztáson ez annál inkább észrevehető. A problémát a tetőszigetelés hiánya vagy nem megfelelő állapota okozza, ezért ezzel kapcsolatban kell lépéseket tenni.
A megfelelő tetőszigeteléssel nem csupán a nyár lesz sokkal elviselhetőbb a tetőtérben, hanem jelentős összegeket is meg tud spórolni a fogyasztáson, hiszen korszerű szigetelés mellett nincs szükség arra, hogy egész nap működjön a ventilátor. Érdemes az egészség miatt is a megfelelő tetőszigetelés kivitelezéséről gondoskodni, hiszen a tetőtéri, felmelegedett szobákban nem tudja magát megfelelően kipihenni, arról nem beszélve, hogy az állandó ventilátor használat sem tesz jót a szervezetnek.
Mi olyan megoldást kínálunk a tetőszigeteléshez, aminek köszönhetően még most sem késő belevágni a munkálatokba. Cégünk befújható cellulózszigetelést biztosít az ügyfeleknek, aminek az egyik legnagyobb előnye, hogy roppant gyorsan telepíthető. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és szeretné ránk bízni a tetőszigetelést, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén!
Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Fújható hőszigetelés: az eljárás előnyeit a nyári időszakban is élvezheti!

Fújható hőszigetelés: az eljárás előnyeit a nyári időszakban is élvezheti!

cellulóz szigetelésAz ingatlanok szigetelésének fontossága az esetek többségében közvetlenül a fűtésszezon előtt kerül középpontba, pedig nemcsak a téli időszakban szükséges erre gondolni, hanem nyár előtt is. A szigetelés nemcsak a hidegtől, hanem a hőségtől is megvéd, vagyis a fűtésszámlán kívül klímaberendezések áramköltségeit is lecsökkenti. A kérdés már csak az, hogy az ingatlantulajdonosok milyen szigetelés kiviteleztetése mellett döntsenek? Ha Ön a lehető legkevesebb felfordulással járó megoldás mellett tenné le voksát, válassza a fújható hőszigetelést!

fújható hőszigetelés számos előnnyel rendelkezik. Környezetbarát, telepítését tekintve tiszta, olcsó, csendes és gyors. A visszajelzések szerint a fújható hőszigetelés éppúgy érezteti hatását nyáron, mint télen. Több ingatlantulajdonos is úgy nyilatkozott, hogy nyáron akár ki is váltja ez a passzív hűtési mód a klíma mindennapi, folyamatos használatát. Tehát a fújható hőszigetelés nem csak a nagy hidegben, de a kánikulában is kimondottan hasznos, hiszen a lakásban mindig megőrzi az ideális hőmérsékletet, így csökkentve a háztartás villanyfogyasztását.

Ha Ön is szeretne élni a fújható hőszigetelés lehetőségével még nyár előtt, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

A tetőszigetelés a nyaralóban is fontos!

A tetőszigetelés a nyaralóban is fontos!

cellulóz szigetelésAmikor tombol a kánikula, aki csak teheti, strandra megy, nyaralni indul, de legalább a nyaralójában tölt néhány pihentető napot. Azonban ahhoz, hogy az a pár nap tényleg kikapcsolódással teljen, gondoskodni kell a nyaralón belül a megfelelő hőmérsékletről. Túl melegben ugyanis nem lehet jót aludni, és ez a közérzetre is rossz hatással van. Ha túl hamar átmelegszik az ingatlan, akkor érdemes ellenőrizni a tetőszigetelést, mert gyakran kiderül, hogy ez okozza a problémát.

A megfelelő tetőszigetelés nem engedi be a hőséget a belső térbe. Hiába forrósodik át a tető, a nyaraló belső hőmérséklete kellemesen hűvös marad, és egyáltalán nem, vagy legalábbis kevesebbszer kell használni a klímát. Így nem csak pénzt takaríthat meg, hanem még a környezetét is kíméli. A tetőszigetelés jó befektetés, hiszen visszahozza az árát, növeli az ingatlan értékét és még komfortosabbá is varázsolja azt.

Ha kétségei támadtak nyaralója tetőszigetelését illetően, vegye fel velünk a kapcsolatot, kollégáink szívesen tájékoztatják a részletekről!

A cellulóz szigetelést rendelje meg nyáron, és télen élvezheti az előnyeit!

A cellulóz szigetelést rendelje meg nyáron, és télen élvezheti az előnyeit!

cellulóz szigetelésA nyári időszak kiválóan alkalmas arra, hogy az, akinek saját ingatlana van, megrendelhessen olyan javításokat, amiknek a hasznát télen fogja igazán megtapasztalni. Egy elégtelen vagy hiányzó szigetelés okozhatja, hogy a leghatékonyabb fűtésrendszer mellett is nagyon rossz komfortérzetet tapasztalnak a házban tartózkodók.
cellulóz szigetelés a pozitív tulajdonságainak és a számos előnyének köszönhetően biztosítani tudja azt a hőszigetelési színvonalat, amire szükség van a kellemes hőmérséklethez fűtési szezonban is.
cellulóz szigeteléssel hőszigetelt épület megtartja a meleget, a fűtés nem hiába megy órákon át. Ez a rezsiköltségek szempontjából sem elhanyagolható tulajdonság. A cellulóz szigetelés rögzítésére a nyár ideális időszak, hiszen télen már működnie kell a szigetelésnek. Ne halogassa a szolgáltatás és az alapanyag megrendelését, keressen fel minket bizalommal a részletekért honlapunkon közzétett elérhetőségeink valamelyikén!

A cellulóz szigetelés nyáron is hasznos!

A cellulóz szigetelés nyáron is hasznos!

cellulóz szigetelésMár látszik a tél vége, és hamarosan ismét beköszönt a kánikula, amikor a légkondicionálónak ismét hatalmas szerepe lesz a túlélésben. Nem mindegy azonban, hogy az áramszámla mekkorára duzzad ebben az időszakban, és ha az idei nyár is olyan forró lesz, mint a tavalyi, akkor bizony folyamatosan menni fog a légkondi, a számla pedig az egekbe szökik. Ez különösen az olyan tetőterekben lesz látványos, amelyek nem rendelkeznek szigeteléssel, vagy nem elegendő annak hatásfoka. A cellulóz szigetelés a legjobb megoldás ebben az esetben!
Aki járt már nyáron padláson, vagy olyan tetőtérben, amelynek szigetelése nem volt megfelelő, az tudja, mit jelent az a kifejezés: “levegőtlen forróság”. Egy ilyen tetőtér gyakorlatilag élhetetlen, sőt, a benne tartózkodás még rövid ideig sem lehetséges; olyan, mintha élve tettek volna be bennünket egy kemencébe. A szigetelés tehát ebben az esetben elengedhetetlen, hiszen a tetőszerkezet akkor is sugározza befelé a hőséget, ha bent amúgy maximális fokozaton működik a légkondicionáló berendezés. Nem mindegy azonban, hogy milyen szigetelésről van szó, hiszen a legtöbb típus hatásfoka adott vastagságban meg sem közelíti a cellulóz szigetelés tulajdonságait.
Ha a hagyományos szigeteléstípusok egyikével ugyanazt a szigetelőképességet akarjuk elérni, mint amit a cellulóz szigetelés biztosít, akkor akár kétszeres vastagsággal is számolhatunk, ami nem csak a költségek tekintetében rosszabb megoldás, de a helykihasználást sem tudjuk így maximalizálni. Nem mindegy, hogy húsz, vagy negyven centiméterrel kisebb a kihasználható tetőtér, és persze a munka mennyisége sem elhanyagolható tényező. A cellulóz szigetelés beépítése lényegesen gyorsabb, mint a hagyományos típusoké, és ha ez még nem lenne elegendő, az ára is kedvező!
cellulóz szigetelés segítségével nem csak télen lehet alacsonyabb a fűtésszámla, de a nyári hőségben is takarékoskodhatunk a légkondicionáló berendezés áramfogyasztásával, ezért mindenképp érdemes még időben gondoskodni róla. Amennyiben szüksége lenne cellulóz szigetelésre az otthona komfortosabbá tételéhez, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!